Welkom op de website van Basisschool de Hazesprong  

  

Bijzonderheden mei/juni

Maandag 20 mei Tweede Pinksterdag (vrij)
Woensdag 30 mei Stakingsdag (school gesloten)
Dinsdag 5 juni  Start avond4daagse
Maandag 18 juni Schoolviering
Dinsdag 19 juni Schoolreisje groep 1 t/m 4
Woendag 20 juni Groep 8 kamp
Donderdag 21 juni Schoolreisje groep 5 t/m 7
Vrijdag 22 juni  Rapport groep 1 t/m 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacature Leonardo

Basisschool De Hazesprong zoekt per 1 augustus 2018 een leerkracht met een LB-functie voor de Leonardo afdeling. Klik hier voor meer informatie.


Aanmelden nieuwe leerlingen reguliere groepen

Binnenkort ontvangen alle ouders van nieuwe leerlingen bericht van Schoolwijzer over de school waar het kind geplaatst is. Indien in de brief staat dat De Hazesprong de school van uw zoon/dochter wordt, kunt u langskomen met de brief van Schoolwijzer. U krijgt dan van ons een aanmeldformulier en graag ontvangen we van u een kopie van het legitimatiebewijs van uw kind. Als we het ingevulde aanmeldformulier retour hebben, kunt u in de week van 14 mei een mail ontvangen ter bevestiging van de aanmelding.

Om ervoor te zorgen dat we beschikbaar zijn om de brief van schoolwijzer in ontvangst te nemen en om u van een aanmeldformulier te voorzien, zijn er inloopmomenten van 16 april tot en met 26 april. Op die momenten is er iemand aanwezig in de centrale hal bij de hoofdingang aan de Bisonstraat om u verder te helpen. Op onderstaande momenten kunt u ook het ingevulde aanmeldformulier retour geven.

Inlooptijden:
• 8.30 uur - 9.00 uur
• 10.30 uur - 11.00 uur
• 13.45 uur - 14.15 uur

Voor vragen over de aanmelding en plaatsing kunt u contact opnemen met de school door een mail te sturen naar onze school middels het emailadres: administratie@hazesprong.nl

 

Telefoonnummer dependance

Het telefoonnummer dat u voorheen kon gebruiken om de locatie Dingostraat te bereiken is niet meer in gebruik. Beide locaties zijn enkel te bereiken op telefoonnummer 024-3550130.
 

Verlof aanvragen

Als u verlof wilt aanvragen voor uw kind, kunt u dit doen met het betreffende formulier. Dit kunt u downloaden, digitaal invullen en mailen naar Frank Weijers (locatie Dingostraat) of Carina Coenen (locatie Bisonstraat). 

 

Vakantierooster

Het vakantierooster voor het schooljaar 2017-2018. De studiedagen zijn hier ook bij vermeld.

 

Buitenschools aanbod

In dit bestand vindt u informatie over het buitenschools aanbod van de Hazesprong en NSV2. 

 

 

 

 

 

 

Home| Powered by Easy Schoolę| Inloggen