Welkom op de website van Basisschool de Hazesprong  

  

Bijzonderheden april

Dinsdag 10 april Oudergesprekken groep 1/2
Donderdag 19 april Oudergesprekken groep 1/2
Donderdag 19 april 20.00u Informatie avond Leonardo
Vrijdag 20 april Koningsspelen
Donderdag 26 april 14.00u start meivakantie

 

 

 

 

 

 
Vacature Leonardo

Basisschool De Hazesprong zoekt per 1 augustus 2018 een leerkracht met een LB-functie voor de Leonardo afdeling. Klik hier voor meer informatie.


Aanmelden nieuwe leerlingen reguliere groepen

Binnenkort ontvangen alle ouders van nieuwe leerlingen bericht van Schoolwijzer over de school waar het kind geplaatst is. Indien in de brief staat dat De Hazesprong de school van uw zoon/dochter wordt, kunt u langskomen met de brief van Schoolwijzer. U krijgt dan van ons een aanmeldformulier en graag ontvangen we van u een kopie van het legitimatiebewijs van uw kind. Als we het ingevulde aanmeldformulier retour hebben, kunt u in de week van 14 mei een mail ontvangen ter bevestiging van de aanmelding.

Om ervoor te zorgen dat we beschikbaar zijn om de brief van schoolwijzer in ontvangst te nemen en om u van een aanmeldformulier te voorzien, zijn er inloopmomenten van 16 april tot en met 26 april. Op die momenten is er iemand aanwezig in de centrale hal bij de hoofdingang aan de Bisonstraat om u verder te helpen. Op onderstaande momenten kunt u ook het ingevulde aanmeldformulier retour geven.

Inlooptijden:
• 8.30 uur - 9.00 uur
• 10.30 uur - 11.00 uur
• 13.45 uur - 14.15 uur

Voor vragen over de aanmelding en plaatsing kunt u contact opnemen met de school door een mail te sturen naar onze school middels het emailadres: administratie@hazesprong.nl

 

Informatieavond Leonardo

Op donderdag 19 april is er een informatieavond waarop we presenteren hoe het Leonardo-onderwijs is vormgegeven op Basisschool de Hazesprong. Deze informatieavond start om 20.00 uur. Aanmelden voor deze avond kan middels een mail naar Leonardo@hazesprong.nl

 

Telefoonnummer dependance

Het telefoonnummer dat u voorheen kon gebruiken om de locatie Dingostraat te bereiken is niet meer in gebruik. Beide locaties zijn enkel te bereiken op telefoonnummer 024-3550130.
 

Verlof aanvragen

Als u verlof wilt aanvragen voor uw kind, kunt u dit doen met het betreffende formulier. Dit kunt u downloaden, digitaal invullen en mailen naar Frank Weijers (locatie Dingostraat) of Carina Coenen (locatie Bisonstraat). 

 

Vakantierooster

Het vakantierooster voor het schooljaar 2017-2018. De studiedagen zijn hier ook bij vermeld.

 

Buitenschools aanbod

In dit bestand vindt u informatie over het buitenschools aanbod van de Hazesprong en NSV2. 

 

 

 

 

 

 

Home| Powered by Easy Schoolę| Inloggen